AYET-İ KERİME

http://emelleri.blogspot.com.tr/2013/06/fakirlige-sebep-olan-seyler.html

29 Mart 2013 Cuma

BUNLAR HAKKI ÖRTMEK İÇİN HEP UYDURDULAR


Papa, Müslüman mahkum çocuğun ayağını yıkayıp öptü

Guantanamo açlık kampı
Tazminat görüşmesini Arınç yürütecek
Putin emir verdi, donanma Karadeniz'de
Papa Francis, Paskalya öncesi Roma’daki Casal del Marmo çocuk hapishanesinde tutuklu bulunan gençlerin ayaklarını yıkadı ve öptü.

Aralarında iki kadın mahkum da bulunan 12 kişinin ayaklarını yıkayan Papa Francis’in bu hareketi Katolik Kilisesi’ni ihtiyaç sahiplerine ve yoksullara yaklaştırmak.

MÜSLÜMAN DA VAR

Papa’nın ayağını yıkadğı mahkum sayısı Hz. İsa'nın Son Akşam Yemeği'ndeki 12 havariyi temsilen belirlendi. Bunlardan biri arasında bir Müslüman tutuklu bulunduğu da belirtildi. Söz konusu tutukluların yaşları 14 ile 21 arasında değişirken, Papa Francis, mahkumlara, Hz. İsa’nın da havarilerinin ayaklarını yıkadığını anlattı.

Papa Francis, ''Ayak yıkamak, 'hizmetinizdeyim' anlamına gelir. İsa, bize böyle buyurdu. İşte bugün benim yaptığım da onun buyruğunu yerine getirmektir. Bunu yürekten yapıyorum çünkü bir rahip ve piskopos olarak görevim, size hizmet etmektir'' ifadelerini kullandı.

BUNLAR HAKKI ÖRTMEK İÇİN HEP UYDURDULAR.
ALLAH cc KATINDA TEK HAK DİN İNANIP UYULMASI TEK HÜKÜM, YOL...!.  İSLAM, KUR'AN İKEN; BİR TAKIM İFTİRALARLA ÖNCEKİ DİNLERİ TAHRİP ETTİKLERİ ŞEKLİYLE YİNE TAHRİBATA DEVAM EDENLERE:
NE HALTLAR İŞLEDİNİZKİ O DİN SİZİ BÖYLE REZİL İŞELERE MAHKÜM ETTİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.