AYET-İ KERİME

http://emelleri.blogspot.com.tr/2013/06/fakirlige-sebep-olan-seyler.html

18 Ekim 2015 Pazar

KUR'AN-I KELAMIN HARİCİNDEKİ DİLLERLE NAMAZ KILINIRMI

İSLAMIN HER DEVİRDE DÜŞMANLARI, DİNİ MÜBİNİ BOZMAYA ÇALIŞAN GAYRİ İSLAMİ BOZGUNCULARI OLMUŞTUR..
MİLLETLER DÜNYADA SAVUNMA, DİL, SPOR, TARİH, IRK, DİN... GİBİ ÜSTÜNLÜKLERLE HAKİMİYET KURMAYA ÇALIŞMIŞLARDIR. BUNU YAPAMAYANLAR BÜKEMEDİĞİ BİLEĞİ KARALAMAYA KIRMAYA İNKARA UĞRAŞMIŞLARDIR.

Osmanlı Tüm dünyaya osmanlıca ile Adaletini, dinin emirlerini anlatmış ve İslamı yüceltmiştir. 
ASLA İSLAMIN DİLİ ARAPÇA YI ZEDELEMEMİŞ RESULULLAHIN sav ÖĞRETTİĞİ, TEBLİĞ ETTİĞİ BİÇİMİNDEN TAVİZ VERMEMİŞ.. Bundan önceki İslam medeniyetleride  zaten uygulamışlar.
Günümüzde ise ingilizce dünya dili yarışında zirvede değilmidir?
Hazindirki Namazın farzlarından kıraat Türçe dilindede okunabilir diyerek taa.. islam tarihine belge olsun diye iftiralar yerleştirmişler, Ümmetin dininin Arapça dili Allah'ın cc ayetleriyle sabitken Amel Dilini tahrip için ve ümmeti bu katagoridede parçalamak kendi uyduruklarını değişik dildeki Müslüman milletlere din diye yerleştirmek için her gavurluğu yaptıkları gibi yapmaktadırlar.
Ey Muhammed!) Şüphesiz Rabbin, senin, gecenin üçte ikisine yakın kısmını, yarısını ve üçte birini ibadetle geçirdiğini biliyor. Beraberinde bulunanlardan bir topluluk da böyle yapıyor. Allah, gece ve gündüzü düzenleyip takdir eder. Sizin buna (gecenin tümünde yahut çoğunda ibadete) gücünüzün yetmeyeceğini bildi de sizi bağışladı (yükünüzü hafifletti.) Artık, Kur'an'dan kolayınıza geleni okuyun. Allah, içinizde hastaların bulunacağını, bir kısmınızın Allah'ın lütfundan rızık aramak üzere yeryüzünde dolaşacağını, diğer bir kısmınızın ise Allah yolunda çarpışacağını bilmektedir. O hâlde, Kur'an'dan kolayınıza geleni okuyun. Namazı dosdoğru kılın, zekâtı verin, Allah'a güzel bir borç verin. Kendiniz için önceden ne iyilik gönderirseniz, onu Allah katında daha üstün bir iyilik ve daha büyük mükâfat olarak bulursunuz. Allah'tan bağışlama dileyin. Şüphesiz Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.
اِنَّ رَبَّكَ يَعْلَمُ اَنَّكَ تَقُومُ اَدْنٰى مِنْ ثُلُثَیِ الَّيْلِ وَنِصْفَهُ وَثُلُثَهُ وَطَائِفَةٌ مِنَ الَّذٖينَ مَعَكَ وَاللّٰهُ يُقَدِّرُ الَّيْلَ وَالنَّهَارَ عَلِمَ اَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتَابَ عَلَيْكُمْ فَاقْرَؤُا مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْاٰنِ عَلِمَ اَنْ سَيَكُونُ مِنْكُمْ مَرْضٰى وَاٰخَرُونَ يَضْرِبُونَ فِى الْاَرْضِ يَبْتَغُونَ مِنْ فَضْلِ اللّٰهِ وَاٰخَرُونَ يُقَاتِلُونَ فٖى سَبٖيلِ اللّٰهِ فَاقْرَؤُا مَا تَيَسَّرَ مِنْهُ وَاَقٖيمُوا الصَّلٰوةَ وَاٰتُوا الزَّكٰوةَ وَاَقْرِضُوا اللّٰهَ قَرْضًا حَسَنًا وَمَا تُقَدِّمُوا لِاَنْفُسِكُمْ مِنْ خَيْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللّٰهِ هُوَ خَيْرًا وَاَعْظَمَ اَجْرًا وَاسْتَغْفِرُوا اللّٰهَ اِنَّ اللّٰهَ غَفُورٌ رَحٖيمٌ    Muzzemmil Suresi - Ayet 20 
Ayette: ''Kur'an'dan kolayınıza geleni okuyun'' DİYOR!..
Kur'an'dan başka dilde keyfinize göre okuyun demiyor.
Deliye, bunağa, sarhoşa, sabiye... değil akil baliğ müslümanlığı İslamın istediği gibi kabul eden insan ve cinlere NAMAZ EMREDİLİYOR VE KIRAAT ETMEKTE FARZ BUDA KUR'AN KALAMI DİLİ İLE OLMALIDIR.
Okuyamıyor öğrenemiyor dersen derimki: sarhoşmu, akılsızmı ... alışveriş yapıyor, ihtiyaçlarını gideriyor, anne olmuş baba olmuş herşeye aklı zamanı yetmiş inandım dediği dini ve dilini öğrenemiyor. 
İlla bir zındık, DİN DÜŞMANI  fasık ayetleri senin diline çevirecek sen bunu nasıl okuyup öğreniyorsun demezlermi?
Yani kendi adını bilmiyor okuyamıyor cebindeki paraya akıl edemiyor yönetemiyor öğlemi Halbuki müslüman olmanın ilk şartı akıllı olmak. 
EZAN DÜNYA SEMALARINDA TEK LİSAN KALDIKÇA DÜNYANIN HER DEVRİNDE VE COĞRAFYASINDA ÜMMET-İ İSLAM TEK DİLDE İBADET EDİP KAYNAŞTIKÇA ARAFATTA VAKFEYE DURUP HUTBESİNİ BEYTULLAHTA TAVAFINI TELBİYESİNİ NAMAZDA FATİHASINI ZAMMI SÜRESİNİ OKUDUKÇA KAYNAŞTIKÇA BİRBİRİNİ ANLAYIP SEVDİKÇE ÜMMET OLDUKÇA GAVUR VE ONUN OYUNCULARI ÇILDIRACAK ELBET.. 
SEN EY MÜSLÜMAN BU ÇILGIN KAFİRLERDEN DİNİNİ ALACAĞINA KITABIN KUR'AN'I KERİME SARIL VE OKU ÖĞREN. 
Vahdeddin HOCA








*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.