AYET-İ KERİME

http://emelleri.blogspot.com.tr/2013/06/fakirlige-sebep-olan-seyler.html

7 Eylül 2016 Çarşamba

MİLLETİMİZİN ÇİLE-SİTRES KAVŞAĞI VE YOLU

BİR ZAMANLAR ÖNCEKİ İKTİDARLARIN ENGELİ SONRALARI METRO ÇALIŞMALARI ŞİMDİDE BENZER ENGELLER ÖMRÜMÜZÜN EN AZ YARISINI BU YOL VE KAVŞAKTA ÇİLEYE MADDİ VE MALİ KAYIPLARA HATTA SAĞLIK VE ZAMAN KAYIPLARINA YOL AÇMIŞTIR ALINTI VE YORUMLARA BAKTIKÇA 20 MİLYON BURKULUYORUZ EN BAŞINDAN BUGÜNE HATTA 380 GÜN SORA ÖLEN LERİN DAHİL TÜM BEDDUA EDENLERİN MUHATAPLARINA DOĞRUSU AYRICA ÜZÜLÜYORUM.

Metris kavşağı özellikle akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığıyla vatandaşı çileden çıkaran Tem otoyolu-Sultangazi sapağı için İBB düğmeye bastı. İBB Tem Metris Kavşağı’nı 25 Ağustos’ta ihaleye çıkardı. Kavşağın çalışmalar başladıktan sonra 380 günde tamamlanması planlanıyor… Ulaşım ve altyapı yatırımlarına son hızıyla devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tem Metris Kavşağı bağlantı yolları ve köprülü kavşağı ihaleye çıkardı. Tem Metris Kavşağı ihalesi 25 Ağustos 2016 günü saat 10:30’da yapıldı. İhale, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu’nda gerçekleşti. Sultangazi ilçesi sınırları içinde Tem yolu üzerinde hayata geçirilecek olan TEM Metris Kavşağı’nın ihalesini kazan yüklenici firma 380 günde çalışmayı tamamlayacak.

1 yorum:

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.